Alkaen 826,00 € / vrk

Merihelmi on nykyaikaisin mukavuuksin varusteltu huvila, joka on vuokrattavissa ympäri vuoden kokouskäyttöön ja loma-asumiseen.

Alakerrassa on oleskelutila tunnelmaa luovalla takalla ja täysin varusteltu avokeittiö pöytäryhmällä, yksi kahden hengen ja yksi kolmen hengen makuuhuone, kaksi wc:tä ja suihkuhuone, josta on käynti terassin kautta sähkölämmitteiseen saunaan. Yläkerran avarassa yhtenäisessä tilassa on kahdeksan vuodepaikkaa. 

Suihkuhuoneesta ja toisesta makuuhuoneesta on kulku kalustetulle terassille, josta on kaunis merinäköala Pernajanlahdelle. Tilavalla terassilla on kaasugrilli. Huvilan ja viereisen paritalon yhteisellä rannalla on laituri.

Majoitukseen sisältyy tilauksella ilmoitetun henkilömäärän mukaiset liinavaatteet pedattuina, kylpy- ja kasvopyyhkeet, loppusiivous, takkapuut, internet-yhteys, wc- ja talouspaperit sekä puhdistusaineet ja siivousvälineet.

Perustiedot

Kohde0Meriraitti 21 C,07750 Isnäs
Lomakohteen tyyppi:Huvila
Asuinpinta-ala:108 m²
Vuoteiden määrä:13
Rakentamisvuosi:2006
Lisätietoja:Mökit ja huvilat ovat vuokrattavissa perhelomailuun, virkistäymiseen ja kokoustyöskentelyyn ympäri vuoden. Hyvin varustelluissa ja huolella pidetyissä mökeissä ja huviloissa on omat keittiöt, saunat ja tulisijat.

Ominaisuudet

Varustelun kuvaus:alakerrassa lattialämmitys, ulkona kaasugrilli (sis. kaasupullon)
Astiastot:14
Pihan kuvaus:merinäköala, metsäluonto, nurmikkoinen piha, pihalla yhteinen autokatos paritalon kanssa
Ranta:meri
Rannan kuvaus:yhteinen ranta-alue, laituri ja soutuvene paritalon kanssa
Aktiviteettien kuvaus:kalastus- ja veneretkien varaukset, kajakkien, polkupyörien ja lumikenkien vuokraukset arkisin klo 8-16, puh. 0400 714 673 tai info@ronnas.fi

Liikenneyhteydet ja palvelut

Palvelut:Erikseen vuokrattavissa videotykki HDMI- ja VGA-liitännällä. Opastetut kalastus- ja veneretket saaristoon, ohjatut aktiviteetit ryhmille, hyvän olon palvelut ja ateriapalvelut huviloihin. Välinevuokraamosta kajakkeja, polkupyöriä ja lumikenkiä. Tilaukset puh. 0400 714 673 tai info@ronnas.fi
Liikenneyhteydet:Oma auto, taksi
Ajo-ohjeet:Poistu E18 moottoritieltä liittymässä 64 (Vanhakylä/Gammelby). Aja 14 km tietä 1580 Isnäsiin ja kylän jälkeen käänny vasemmalle Rönnäs/Kabböleen. Aja 2,3 km tietä 1580 ja käänny vasemmalle Rönnäsin mökit ja kokoustilat -opasteen kohdalla. Aja 1,5 km Meritietä ja jatka suoraan Meriraitille risteyksessä. Aja suoraan noin 200 m kunnes päällystetty tie päättyy ja käänny oikealle alas. Meriraitti 21 pihassa on yhteinen autokatos ja 21 C on kauimmaisin rakennus.

Välimatkat

Lähimmät suuret kaupungit80 km
Helsinki (länteen)
Kouvola (koilliseen)
Kotka (itään)
Lähimmät pikkukaupungit26 km
Porvoon keskusta, visitporvoo.fi
36 km Loviisan keskusta, visitloviisa.fi
Ruokakaupat19 km
ABC Vanhakylä S-market ja pankkiautomaatti
Koskenkylä K-market
Lähikahvilat/ravintolat1 km
SeaGolf Rönnäs, Kahvila & klubiravintola
4 km Isnäs Café & Bar Tirkku
Golfkenttä1 km
Meren rantaan40 m

Tiedustelut

Rönnäs Seaside Resort
info@ronnas.fi
+358 400 714673
Y-tunnus: 1966974-0
Kauppias
Rönnäs Seaside Resort
info@ronnas.fi
+358 400 714673
Y-tunnus: 1966974-0
Näytä ostoskori