Varausehdot

South Coast Fishing Adventures noudattaa yksityishenkilöiden majoitus-, ohjelma- ja ateriapalveluiden tilaamisessa, varaamisessa ja tilattujen palvelujen peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on tehnyt varauksen.

 

VARAAMINEN JA MAKSU

Varausehtojen mukaan majoituksen varaus on sitova, kun asiakas on suorittanut varauksen suullisesti tai kirjallisesti. Vahvistettuaan varauksen asiakas saa kirjallisen varausvahvistuksen ja ennakkolaskun. Ennakkolasku on 20 % kokonaishinnasta ja erääntyy heti. Loppuosa 80 % erääntyy 21 vuorokautta ennen varauksen alkua. Varauksesta muodostuu vain loppulasku, mikäli varaus tehdään alle 21 vuorokautta ennen varauksen alkamista. Maksamatta jättäminen ei ole peruutus. South Coast Fishing Adventures:illa on oikeus perua varaus, mikäli suoritusta ei ole maksettu eräpäiviin mennessä. Laskun jakamisesta veloitetaan 12 €/lasku. PayPalin toimitusmaksu on 10 € + 3,5 % laskun loppusummasta.

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti myyntipalveluun. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi kirjauspäivästä. Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa:

  • 21 vrk ennen vuokra-ajan alkua, ennakkomaksua ei palauteta 
  • myöhemmin kuin 21 vrk ennen vuokra-ajan alkua, veloitetaan kokonaishinta

Poikkeuksena on varaajan tai hänen lähiomaisensa äkillinen sairastuminen tai onnettomuuteen joutuminen. Tässä tapauksessa asiakkaalla on oikeus perua varaus ja saada suorittamansa maksut takaisin, lukuun ottamatta peruutuskuluja 30 €. Saapumatta jäämisen syy on ilmoitettava viipymättä myyntipalveluun ja se on osoitettava kohtuullisen ajan sisällä luotettavalla selvityksellä kuten lääkärintodistuksella.   

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure) Rönnäsistä riippumattoman syyn takia, voi South Coast Fishing Adventures perua varauksen ja asiakkaalla on oikeus saada suorittamansa maksu kokonaisuudessaan takaisin.

 

TULO-OHJEET JA OLESKELU

Maksusuoritusten jälkeen asiakas saa ajo-ohjeen, tuloinformaation ja tiedon avaimen luovutustavasta.

Mökki tai huvila on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 17.00 lähtöpäivään klo 14.00 saakka (la - su) ja klo 12.00 saakka (ma - pe). Majoituspakettiin sisältyy liinavaatteet pedattuina, loppusiivous, korillinen takkapuita, perusastiasto, wc- ja talouspaperit, puhdistusvälineet ja -aineet sekä vesi ja sähkö, poislukien sähköauton lataus josta on sovittava erikseen varauspalvelun kanssa.

Vaikka lähtösiivous kuuluu hintaan, edellytetään huoneiston olevan normaalin asumisen jäljiltä. Huonekalut ja muut varusteet tulee olla paikoillaan ja ehjiä, kaikki likaiset astiat pesty tai tiskikoneessa sekä roskat viety ulkona sijaitsevaan jätesäiliöön. Jos kiinteistön kunto vaatii varauksen jälkeen ylimääräisiä normaalin siivousajan ylittäviä toimenpiteitä esim. roskien vientiä ja tiskaamista, lähetetään ylimenevästä ajasta ja mahdollisesta erikoispuhdistuksesta siivouslasku varaajalle.

Tupakointi on kielletty kiinteistöjen sisätiloissa. Jos varauksen jälkeen on ilmeistä, että kiinteistössä on tupakoitu, lähetetään ylimääräisestä siivouksesta ja erityisesti kangaspäällysteisten huonekalujen puhdistuksesta lasku varaajalle.

Emme vastaa huoneistoon jätetyistä tavaroista. Unohtuneiden tavaroiden jälkilähetyshinta veloitetaan asiakkaalta.

Rantasaunan kylpytynnyreiden käytöstä on sovittava etukäteen ja siitä veloitetaan erikseen.

 

HENKILÖMÄÄRÄ

Mökissä tai huvilassa ei saa yöpyä useampi henkilö kuin mitä mökin vuodemääräksi on ilmoitettu. Teltan, asuntoauton ja -vaunun käyttö tontilla on kielletty. Makuupussien käyttö vuoteissa on kielletty. Asiakkaita pyydetään täyttämään matkustajailmoitus joko ennen varausta tai varauksen aikana.

 

LEMMIKKIELÄIMET

Mökissä tai huvilassa, joissa lemmikkieläimet on sallittu, tulee lemmikkieläinten mukana olosta ilmoittaa varausta tehtäessä. Lemmikkieläinmaksu 30 €/eläin. Varaaja on velvollinen korjaamaan lemmikkinsä jätökset pihaympäristöstä.

 

SÄHKÖAUTOT

Sähköauton lataaminen on sallittua vain varauspalveluun suoritetun maksun jälkeen.

 

VALITUKSET

Kaikki majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua ja loman aikana suoraan myyntipalveluun. Mikäli asiakas ei ole lomansa aikana ollut yhteydessä mahdollisista epäkohdista South Coast Fishing Adventures:iin, hän menettää oikeuden mahdollisiin hyvityksiin. Jos asiakas ja South Coast Fishing Adventures eivät pääse yhteisymmärrykseen, voi asiakas saattaa riita-asian kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi.

South Coast Fishing Adventures ei ole velvollinen korvaamaan luonnonolosuhteista, hyönteisistä, muurahaisista, odottamattomista säänvaihteluista, rakennustöistä naapuritonteilla tai kolmannen osapuolen aiheuttamista ongelmista (esim. katkokset vesi-, sähkö- tai tv-verkossa) asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvaa haittaa tai kuluja. Mökeissä on asiakkaalle maksuton internet-yhteys. Emme myönnä hyvityksiä majoitushinnasta mahdollisten internet-yhteydessä esiintyvien häiriöiden perusteella.

 

VAHINGOT

Varaaja on vastuussa vahingoista, jotka hän itse, hänen vieraansa tai lemmikkieläimensä aiheuttavat mökille, huonekaluille, varusteille sekä muille asiakkaille tai heidän omaisuudelleen. Varaaja on velvollinen korvaamaan majoitusajankohdan aikana mökille tai huvilalle tai sen irtaimistolle tahallisesti tai tahattomasti aiheutuneet vahingot suoraan omistajalle tai South Coast Fishing Adventures:ille.

Oksennuksen, ulosteen tai muun eritteen siivoamisesta mökissä veloitetaan 150 € + tuhoutuneiden tekstiilien ja huonekalujen arvo. Oksennuksen tai ulosteen siivoamisesta tai muusta poikkeavasta roskaamisesta kylpytynnyreissä tai niiden ympäristössä veloitetaan 500 € + tuhoutuneiden laitteiden arvo. Hinnat sisältävät alv:n 24 %.

South Coast Fishing Adventures:illä on oikeus periä avaimen katoamisesta aiheutuneet kulut, esim. lukkojen uudelleensarjoitukset ja uudet avaimet. South Coast Fishing Adventures:illa on oikeus periä korvaus, mikäli henkilökunta joutuu avaamaan oven sisälle jääneen avaimen vuoksi.

 

HÄIRIÖ TAI VAARATILANTEESTA JOHTUVA VUOKRASOPIMUKSEN PURKAMINEN

Mikäli vuokralainen ei huomautuksesta huolimatta lakkaa aiheuttamasta häiriötä tai vaaraa samassa tai naapurikiinteistössä oleville, on South Coast Fishing Adventures:illa oikeus purkaa vuokrasuhde välittömästi. Kaikista ylläolevista toimenpiteistä aiheutuneet kulut laskutetaan varaajalta.

Oikeudet hinnanmuutoksiin ja varausehtojen muutoksiin pidetään. Arvonlisävero voimassa olevan lainsäädännön mukaan. Yritysryhmien varausehdot sovitaan erikseen.

Näytä ostoskori