South Coast Fishing Adventures

South Coast Fishing Adventures toimii Pernajanlahden rannalla Rönnäsissä Olemme vain tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta itään.

Pernajanlahti on paras paikka lähteä kalastusretkelle asiantuntevan oppaamme kanssa. Alueen kalakannat ovat hyvässä kunnossa ja asiantuntevan oppaamme kanssa mahdollisuudet upeisiin elämyksiin ovat loistavat.

Mökit ovat hyvin varusteltuja nykyaikaisin mukavuuksin omilla keittiöillä, saunoilla ja tulisijoilla.

Rönnäs tarjoaa erinomaiset kalavedet, rauhallisen miljöön perhelomailuun, kokoustyöskentelyyn ja virkistäytymiseen luonnossa.

 

Tervetuloa!

Kalastus ja majoitus

Kalastus

South Coast Fishing Adventuresin retkituulet vievät nauttimaan meren ja saariston ainutlaatuisesta luonnosta, kalastuksen jännittävästä maailmasta sekä kokemaan suuria elämyksiä.

Varaa tästä kalastus

Rantasauna

Meren rannalla sijaitseva Rantasauna on nykyaikaisin mukavuuksin varustettu hirsitalo, joka tarjoaa viihtyisän tilan päiväkokouksille ja saunailloille sekä virkistyspäivien ja pienten juhlien viettoon.

Varaa

Kokous

Rönnäs on erinomainen valinta luonnonrauhaa, yksityisyyttä ja kiireettömyyttä arvostaville asiakkaille. Kauniit saaristomaisemat ja viihtyisät huvilat luovat rauhallisen ympäristön työnteolle. 

Tutustu kokouspalveluihin

Catering

Ammattitaitoinen henkilökuntamme valmistaa maukkaat tarjoilut niin arkeen kuin juhlaan vuosien kokemuksella. Suunnittelemme ja toteutamme tarjoilut kokous- ja virkistyspäiviin sekä perhejuhliin ja illanistujaisiin.

Catering-palvelut

AKTIVITEETIT JA OHEISPALVELUT

Miltä kuullostaisi reipas pyörälenkki maisemista nauttien, ihana hemmotteluilta saunalla rentoutuen tai vaikkapa veneretki merituulia tuoksutellen? Järjestämme asiakkaillemme monipuolisesti erilaisia aktiviteettimahdollisuuksia ja vaihtoehdoistamme löytyy varmasti jokaiselle ryhmälle sopivaa tekemistä.

 

Lue lisää ja varaa

South Coast Fishing Adventures Instagrammissa

Kartta ja osoitteet

Meritie 146 - Pihlaja, Mustikka, Puolukka, Karpalo, Kanerva, Selja, Kataja, Paju

Meritie 136 - Rantasauna

Meritie 120 - Joutsen, Lokki, Tiira

Meriraitti 21 - Merihelmi, Kielo, Lumme

Satakielentie 9 - Metso

Ruukinrannantie 60 - Riihi

Näytä ostoskori