Mistä meidät löytää?

Välinevuokraamomme sijaitsee mökkialueella osoitteessa Meritie 146. Palvelemme puhelimitse 0400 714 673 (Huom. vain puhelut, EI SMS tai WhatsApp) ja sähköpostilla info(ät)ronnas.fi. Vuokraamo on auki arkisin klo 8-16. Viikonloppujen varaukset sovitaan mahdollisuuksien mukaan aina etukäteen.


 

Polkupyörä

Tutustu Rönnäsiin ja sitä ympäröiviin kyliin ja maalaismaisemiin pyöräillen. Isnäsiin on 5 km, Kabbölen kärkeen 7 km ja Sarvisalon päähän 18 km matka. Pyörät ovat perusmalleja ilman vaihteita. Vuokraan sisältyy kypärä.


 

Lumikengät

Lumikenkäily on hauska talviliikuntamuoto, joka tarjoaa luontoelämyksiä  kaikille ulkoilun ystäville. Tutki talven ihmeitä lähimetsässä tai lähde ihailemaan luonnon taideteoksia meren jäälle. Hinta sisältää sauvat.


 

Kävelysauvat

 


 

Sähkömoottori

Soutuveneisiin kiinnitettävä sähkömoottori. Pakettiin sisältyy Minnkota 65T + 2 akkua + 2 laturia. Ajoaika täydellä vauhdilla n. 3 tuntia/akku. Ajoaika hitaammalla vetouisteluvauhdilla n. 5 tuntia/akku.


 

Kajakki

Lähde nauttimaan raikkaasta meri-ilmasta ja upeista saaristomaisemista meloen. Melonta on helppoa ja sopii kaikille. Rönnäsissä on vuokrattavana neljä yksikkökajakkia ja yksi kaksikko malliltaan Rainbow Oasis 4.30. Vuokraan kuuluu melontaliivit, mela ja aukkopeite.

Rönnäs vuokraa kajakkeja ensisijaisesti Rönnäsistä alkaviin ja sinne päättyviin melontoihin. Rönnäsissä on ilmainen parkkipaikka melonnan ajaksi.


 

Kalastusluvat

Vapaa-ajankalastajien (18-64 vuotiaiden) tulee kalastaessaan suorittaa kalastuksenhoitomaksu. Maksua ei tarvitse suorittaa, jos pelkästään pilkkii 
tai onkii.

Rekisteröityessä ilmoitetaan nimi, yhteystiedot ja syntymäaika. Rönnäsistä ostettuun lupaan lisätään toimitusmaksu 2 € / lupa, minimiveloitus 15 €.


 

Kalastusvälineet ja päällysvaatteet merelle

 


 

Välinevuokraamo muualla


 

Polkupyörät, kajakit ja kalastusvälineet luovutetaan ja palautetaan vuokrauspisteessä. Lumikengät, kävelysauvat ja kalastusluvat sekä sähkömoottori ovat noudettavissa Rönnäsin myyntipalvelusta.

 


 

Näytä ostoskori